Kommer vi videre?

Nå har det vært over to år siden sist innlegg her på siden, og har vi kommet noe videre med mer frihet? Føler du at du har opplevd mer frihet i ditt liv, eller har det utviklet seg i motsatt retning?

Det er flere årsaker til at jeg ikke har skrevet på en stund, den viktigste er tekniske utfordringer. Vært mye å gjøre de siste årene, så ikke fått gjort alt som skal ordnes for å få bloggen tilbake. Nå er jeg tilbake, og håper det kommer hyppige innlegg fremover.

Selv har jeg brukt mye tid de siste årene på utviklingen av Liberstad, prosjektet for å etablere norske første private by.

Mye tid har også gått med på utvikling av City Chain, som er et nytt blokkjede som er etablert for å være fundamentet for Smart City Platform, som er en plattform vi utvikler for å kunne levere by-tjenester på en moderne plattform, som gir økt fleksiblitet og reduserte kostnader på de tjenestene som Liberstad vil levere internt i byen, til besøkende og beboere.

Hva har du gjort i det siste for å øke friheten i ditt liv? Del gjerne dine erfaringer i en kommentar nedenfor.

Hvis du er ny på siden, så velkommen til utenstat, en sted hvor vi undersøker den teoretiske og pratiske muligheten for å bygget et samfunn basert utelukkende på frivillige handlinger mellom individer.

Til neste gang, takk for alt!

Foto av Jonathan Borba on Unsplash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *