Start med en gang

Våre liv og tiden vi har til rådighet er begrenset. Ingen andre enn deg selv, har makt til å bestemme hva du vil gjøre med livet og tiden som er tilgjengelig. Lever du livet slik du virkelig ønsker, eller vil det være enkelte ting du vil angre på senere i livet?

crossroad

Mange mennesker har skrevet og sagt mye fint om å leve i øyeblikket og ta de mulighetene som livet gir deg. Disse inspirerende ordene går ofte inn det ene øret og ut det andre.

Det kan være mer effektivt å lytte til mennesker som ikke har noe mer liv å se frem til, men som snart står ovenfor døden. Hva er de fem viktigste sakene (fra ABC Nyheter) som mange angrer på når de nærmer seg en sikker død?

1. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mot til å leve et liv tro mot meg selv, ikke det livet andre forventet av meg.

2. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde jobbet så hardt.

3. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mot til å uttrykke følelsene mine.

4. Jeg skulle ønske jeg hadde holdt kontakten med vennene mine.

5. Jeg skulle ønske jeg hadde latt meg selv være lykkeligere.

Bronnie Ware bak undersøkelsen:

– Mange innså ikke før slutten at lykke er et valg. 

Som en del av det å oppnå frihet og lykke i ditt liv, må du ta valget om å starte dette med en gang. Ingen andre enn deg selv har denne makten.

(Foto av Bill Dickinson)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *